Kirsten Thrane – Psykoterapeut og parterapeut

Kirsten Thrane

Psykoterapeut og Parterapeut

www.thrane-terapi.dk
Tlf. 22 52 52 93

Riddergade 17, 7000 Fredericia
Fyllestedvej 21, 5464 Brenderup

Facebook: Psykoterapeut Kirsten Thrane

 

 

Jeg er Psykoterapeut og parterapeut og har en uddannelse som integrativ psykoterapeut.

Her i Krop&Sind tilbyder jeg individuelle samtaler og parterapi. Derudover holder jeg foredrag og har jeg løbende kurser i Mindfulness m.m. Som noget (helt andet) underviser jeg også i Pilates.

Jeg er optaget af forandring. Forandring på den måde, at man tager ansvar for sit eget liv og gør noget ved det, hvis krisen kradser. Det gør den for alle mennesker på et eller andet tidspunkt af livet. Måske kan man løse det selv, måske ikke.

Jeg har selv haft stor glæde af de forandringsfremmende tiltag, jeg har lavet i mit liv, som har budt på mange forandringer.

Det er en glæde for mig at arbejde med andre mennesker, og jeg er dybt taknemmelig over de positive tilkendegivelser, jeg får.

En af mine vigtigst grundværdier er ligeværd, og jeg mener at alle mennesker fortjener respekt og at blive lyttet til. Vi har allesammen en historie, der ligger til grund for den måde vores liv er lige nu. At møde hinanden på en ærlig og imødekommende måde og kunne være nærværende er noget at det allervigtigste, vi kan give hinanden.

Dit navn (skal udfyldes)

Din e-mail (skal udfyldes)

Emne

Din besked